Kaip naudoti „iOS 15 Facetime“ ekrano bendrinimo funkciją

„Apple“ nėra vaizdo konferencijų nišoje, tačiau jai jau seniausiai priklausė vienas geriausių vaizdo skambučių sprendimų; „FaceTime“. Per pastaruosius dvejus metus vaizdo konferencijų įrankių vartotojų skaičius smarkiai išaugo ir galbūt tai patraukė Apple dėmesį. Naudojant „macOS Monterey“ ir „iOS 15“, „FaceTime“ šiek tiek „atsidarė“, o ne „Apple“ įrenginių naudotojai dabar gali prisijungti prie „FaceTime“ skambučio.

„FaceTime Share“ ekranas

FaceTime Share ekranas iOS 15

„FaceTime“ dabar turi ekrano bendrinimo funkciją „iOS“. Tai leidžia vartotojams bendrinti savo pagrindinį ekraną ar bet kurią kitą įrenginyje įdiegtą programą. Ši funkcija skirta tik iOS 15; „FaceTime“ senesnėse „iOS“ versijose negalės bendrinti ekrano ir negalės matyti bendrinamo ekrano.



iOS 15: FaceTime Share ekranas

Jei norite bendrinti ekraną FaceTime skambučio metu savo iPhone, atlikite šiuos veiksmus.

  1. Pradėkite „FaceTime“ skambutį: tai gali būti adhoc skambutis arba skambutis, kuriam sukūrėte nuorodą.
  2. Kai skambutis prasidės ir prie jo prisijungs bent vienas asmuo, bakstelėkite ekrano bendrinimo mygtuką, esantį mygtukų juostos dešinėje.
  3. Pasirinkite parinktį Bendrinti mano ekraną.
  4. Bus pradėtas ekrano bendrinimas.
  5. Braukite aukštyn, kad išeitumėte iš „FaceTime“ programos.
  6. „FaceTime“ skambutis tęsis režimu „Vaizdas paveikslėlyje“, o jūsų ekranas bus matomas visiems skambučio dalyviams

Norėdami baigti ekrano bendrinimą;

  1. Bakstelėkite FaceTime paveikslėlio paveikslėlyje miniatiūrą, kad grįžtumėte į FaceTime skambutį.
  2. Bakstelėkite ekrano bendrinimo mygtuką.

Prieš pradėdami dalytis ekranu, gausite atgalinio skaičiavimo formą 3, todėl, jei per klaidą bakstelėjote parinktį, turite tris sekundes ją atšaukti. Norėdami atšaukti ekrano bendrinimą prieš jam prasidedant, bakstelėkite mygtuką, kol jis skaičiuoja atgal. Jei pasirinksite bendrinti ekraną FaceTime skambučio metu, fotoaparatas bus automatiškai išjungtas ir negalėsite jos įjungti tol, kol nustosite bendrinti ekraną.

Išvada

Ekrano bendrinimas taip pat buvo pridėtas kaip „FaceTime“ funkcija „macOS Monterey“. Visi „FaceTime“ skambučio dalyviai, neatsižvelgiant į tai, ar jie prisijungia iš „Apple“, ar iš ne „Apple“ įrenginio, galės matyti bendrinamą ekraną. Jei inicijuojate „FaceTime“ skambutį iš „Mac“ ir jis buvo atnaujintas į „macOS 12.0.1“ arba naujesnę versiją, taip pat galėsite bendrinti darbalaukio ekraną. Ši funkcija tikrai neprilygsta „Apple“ su „Zoom“, „Microsoft Teams“ ar „Google Meet“, tačiau jei jūsų darbo vieta yra užrakinta visoje „Apple“ ekosistemoje, tai yra puikus priedas.

Gaukite kasdienių patarimų savo gautuosiuose. Naujienlaiškis Prisijunkite 35 000+ kiti skaitytojai
Kaip sukurti „Windows 10“ produkto kodo atsarginę kopiją Ankstesnis Straipsnis

Kaip sukurti „Windows 10“ produkto kodo atsarginę kopiją

Ši programa teigia pašalinusi vandenį iš jūsų „iPhone“ garsiakalbio Skaityti Daugiau

Ši programa teigia pašalinusi vandenį iš jūsų „iPhone“ garsiakalbio